"YNWA" på klokkespillet i Oslo

Slik har du aldri hørt "You'll Never Walk Alone" før! Møt i borggården ved Oslo Rådhus lørdag 26. november klokken 15.00. Da skal "You'll Never Walk Alone" kime fra klokkespillet og runge utover hovedstaden.

Liverpool.no kan fortelle at i forbindelse med årets TV-aksjon ble det opprettet en auksjon på QXL hvor vinneren kunne velge en sang som skal fremføres av klokkespillet til rådhuset i Oslo.

Liverpools norske supporterklubb bruker alltid å støtte TV-aksjonen og ble tipset om auksjonen fra et av sine medlemmer. De vant til slutt budrunden som stoppet på kr 21.000,-.

Liverpool.no forteller at valg av sang aldri var vanskelig. Det er klart at "You'll Never Walk Alone" fremføres lørdag 26. november klokken 15.00. En time før avspark mot Sunderland.

De håper mange av supporterklubbens medlemmer møter opp i borggården ved Rådhuset for å høre klokkespillet. De oppfordrer til å ta frem skjerfene og rense stemmen og møte opp i borggården for å høre YNWA slik du aldri har hørt sangen før.

Det er klokkenisten Laura Marie Rueslåtten som skal fremføre YNWA. Det spilles ritorneller fra klokketårnet hver time fra klokken 7 om morgenen til midtnatt. Hun sier de får mange henvendelser fra publikum for ønsker om klokkespill. De kan imidlertid ikke betjene slike ønsker.
- Vi har gjort noen unntak ved spesielle anledninger - for eksempel ved markeringen av 22. juli, forklarer Laura Marie. Dette er første gang kommunen gir noen muligheten til fritt å velge sang fra Oslo Rådhus.
- Det er første gang vi gjør dette i forbindelse med TV-auksjonen. Vi vil gjerne gratulere supporterklubben med vinnerbudet og støtten til Røde Kors. Hvis jeg har anledning skal jeg selv møte opp for å høre klokkespillet. "You'll Never Walk Alone" er jo en veldig vakker sang, avslutter ordfører Marianne Borgen.

Tekst og bilder er klippet fra artikkelen i Liverpool.no