Klokkemuseet på Nauen Gård

Ønsker du omvisning for en gruppe? Eller leter du etter et lokale du kan leie til fagkveld, produktvisning, ledermøte, kundedag, konferanse, seminar, dåp, konfirmasjon, minnestund e.l.? Klokkemuseet er mer enn bare et lokale!

Guidet omvisning i klokkemuseet?

Klokkemuseet er åpent for grupper

KUN ETTER AVTALE!

Ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon, eller for å sjekke om ønsket tidspunkt er tilgjengelig.
Gå til bestillingsskjemaet for å bestille en guidet omvisning i klokkemuseet.
Vi tar i mot grupper på mimimum 20 personer og maksimalt omtrent 60 personer. Vi kan også tilby enkel servering men dette må forhåndsbestilles.

Leie klokkemuseet?

Ønsker du å arrangere et møte eller et arrangement for bedrift, forening eller privat i spennende omgivelser? Kanskje kombinert med litt bedriftshistorie og en liten innføring i klokkestøperfaget?

Lokalet er godt egnet til kurs, konferanse, produktvisninger, fagkvelder, kundedager, seminarer, møter, dåp, konfirmasjon med mere. Lokalet er utstyrt med bord og stoler til 60 personer, projektor, flip-over, etc. men lokalet har fremdeles plass til både flere mennesker om nødvendig eller produkter som skal vises frem.

Klokkemuseet er mer enn bare et lokale, vi garanterer at ditt arrangement blir husket i lang tid! Ta kontakt med oss for å undersøke mulighetene! Gjennom våre kontakter kan vi også bistå med enkel servering.

Leie klokkemuseet som selskapslokale, Priser og info fra september 2022

Ønsker du å bestille?

Send en epost med ønsket dato og informasjon om arrangementet til morten@klokkestoperi.no med navn, adresse og mobilnummer. Bestillingen bekreftes ved at du mottar en ordrebekreftelse eller forskuddsfaktura.